Sposób przygotowania

1. Rybkę odsączyć z wody ręcznikami papierowymi.
2. Wszystkie płaty ryby obtoczyć w mące.
3. Jajko roztrzepane z solą i pieprzem do smaku (można dodać inne przyprawy)-> teraz maczamy te płaty rybki w jajeczku.
W między czasie olej rozgrzewamy na patelni!
4. Teraz platy ryby obtaczamy w bułce tartej i już pozostaje tylko upiec na złocisty kolorek :)

Idealna do obiadu!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mam dzisiaj rybkę włąsnei na obiad, bardzo lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też często robię u mnie wszyscy lubią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !