Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki rybne

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułka czerstwa 1 sztuka
natka pietruszki 2 łyżki
jajko 2 sztuki
sól
pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek
olej do smażenia
okoń 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki rybne

Ryby oczyszczamy, mielimy. Natkę pietruszki siekamy, bułkę namaczamy i odciskamy. Łączymy ze sobą i dokładnie mieszamy. Formujemy niewielkie kotleciki, panierujemy w bułce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju z oby stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika79 16.04.2012 18:06
az linka cieknie
Monika79 16.04.2012 18:06
az linka cieknie
Monika79 16.04.2012 18:06
az linka cieknie
Grażyna13 13.06.2011 16:05
Pyszne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak