Sposób przygotowania

Plastry fety układamy na folii aluminiowej.

Oliwę mieszamy z wyciśniętym czosnkiem i oregano, połową polewamy plastry sera.

Pomidora i cebulę kroimy w plastry i układamy na serze. Polewamy resztą oliwy.

Zawijamy folię i wstawiamy na 15 minut do piekarnika nagrzanego do 220º C.

Nie trzeba solić, ponieważ feta jest wystarczająco słona.

Komentarze

  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jeszce nigdy nie próbowałam fety na ciepło
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis, wypróbuję:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !