Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta z grzybami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

suszone grzybki kilka sztuk
olej
cebula 1
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta z grzybami

Grzyby namoczyć na kilka godzin a następnie ugotować w tej samej wodzie. Odcedzić je i pokroić w kostkę. Kapustę nieco rozdrobnić następnie odcisnąć sok i dodać ją do wywaru z grzybów. Dodać listek i ziele. Całość gotować ok. 40 minut. następnie dodać pokrojone grzyby a po 10 minutach cebulę podsmażoną na oleju. całość przyprawić do smaku i dusić do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 10.09.2010 14:26
Robię dokładnie tak samo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak