Sposób przygotowania

Boczek natrzeć ze wszystkich stron czosnkiem rozgniecionym z solą, włożyć do brytfanny, posypać kminkiem, majerankiem, rozkruszonymi liśćmi laurowymi oraz rozgniecionymi ziarnami ziela angielskiego i odstawić na noc w chłodne miejsce. Następnie obłożyć boczek cebulą, podlać niewielką ilością zimnej wody i upiec w piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pychotka bardzo taki lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    pyszny, chociaż kaloryczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobry
  • 0
    dsc00052
    Opublikowano

    Damiano

    najlepszy domowy
  • 0
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    bardzo apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !