Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez wedle uznania
orzechy włoskie 1/2 krojone
tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
ryż ugotowany 2 (na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Tuńczyka osączyć z oleju, podzielić na małe kawałeczki, połączyć z ryżem (może być także zamiast ryżu kasza kuskus), orzechami, majonezem i drobno posiekaną natką pietruszki. Sałatkę przyprawić wedle smaku. Podawać schłodzoną w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 17.12.2011 13:54
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak