Sposób przygotowania

Pieczarki umyć i pokroić w talarki , cebulę w paseczki zeszklić na maśle na rumiany kolor, wbić jajka i posolić do smaku.Delikatnie wymieszać składniki razem i usmażyć na małym ogniu.Jajecznica nie może być zbyt mocno ścięta .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    byłam, pomoglam i spadam:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    też lubię taką jajecznice:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sambolera

    uwielbiam pieczarkowa jajecznice
  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super sprawa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jem prawie co tydzien jak dorwę pieczarki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Jedna z moich ulubionych odmian jajecznicy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezły pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    śniadanko smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam taka
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ja osobie wole z kurkami polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    obre!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !