Sposób przygotowania

Filet umyć osuszuć i naciąć tak aby powstała kieszeń.Dwa ząbki czosnenku rozetrzec z solą i natrzeć kieszeń. Zawinąc w folię i włożyć od lodówki. Grzyby oczyścic i pokroić w kostke i podsmazyc z cebula na maśle. Smazyć az odparuje sok. Dodac namoczoną i odcisnieta kajzerkę oraz dodać jajko,1 ząbek czosnku.Doprawić do smaku. Nadzienie włożyć do miesa.otwór zepnac wykałaczka lub zszyć nitką. Wołożyc do rekawa. Piec 1 godz w tem.180C. Przed koncem rozciąć rękaw i wierzch miesa posmarować miodem i piec jeszce kilka minut. Podawać z ryżem i sałatką

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !