Sposób przygotowania

Ostudzone kałduny pokroić w talarki i razem z cebulką smażyć na oleju do chwili,aż się zarumienią.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi być pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    treściwa potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo dobre
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pycha! jadłam kiedyś u teściowej!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    zjadlabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !