Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4 szt
pieczarki 20 dag
ser 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z pieczarkami

rybę natrzeć solą , cebulę pokroić w talarki a pieczarki w plasterki.Podsmażyć na maśle pieczarki i cebulę i nafaszerować farszem pstrąga .Spiąć go wykałaczką i opruszyć mąką smażyć na rozgrzanym oleju .Zrumienić z obu stron a następnie zapiekać w naczyniu żaroodpornym około 15 minut w 180 stopniach.2 mienuty przed końcem posypać serem startym .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina63 22.08.2011 16:29
uwielbiam pstrąga
rakow2
rakow2 11.06.2011 13:33
raczej nie
anja3107 29.04.2011 10:06
bardzo fajny przepis
adam1f 15.02.2011 22:06
muszę zrobić
basik00 09.02.2011 14:37
mmm pycha
Allice 18.10.2010 18:54
super danie!
iwona332 27.09.2010 22:55
super
pioge7 12.09.2010 10:38
wypróbuję na pewno :)
rosik93 29.05.2010 13:58
Ciekawy przepis.
mehia 26.05.2010 11:31
wypróbuję :)
Anna218 03.05.2010 20:20
polecam jest pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak