Sposób przygotowania

rybę natrzeć solą , cebulę pokroić w talarki a pieczarki w plasterki.Podsmażyć na maśle pieczarki i cebulę i nafaszerować farszem pstrąga .Spiąć go wykałaczką i opruszyć mąką smażyć na rozgrzanym oleju .Zrumienić z obu stron a następnie zapiekać w naczyniu żaroodpornym około 15 minut w 180 stopniach.2 mienuty przed końcem posypać serem startym .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna218

    polecam jest pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    wypróbuję :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ciekawy przepis.
  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    wypróbuję na pewno :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    super danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    basik00

    mmm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    muszę zrobić
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    raczej nie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    uwielbiam pstrąga

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !