Sposób przygotowania

z mąki jaja oleju soli i wody zagnieść ciasto i godzina do lodówki na maśle zeszklić cebulę dodając do sera wraz ze śmietaną żółtkiem i ziołami ciasto rozwałkować nakładając farsz w odstępach i posmarować lekko wodą nałożyć drugi kawałek ciasta i zlepić radełkiem wyciąć kwadratowe pierożki gotując w osolonej wodzie podawać z paskami pomidorów i masłem ziołowym

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe spróbuję
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    z ziołami jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !