Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z kiełbasą

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 12 dag
masło 12 dag
twaróg 12 dag
jajko 3 szt
sól do smaku
kiełbasa 15 dag
papryka
czosnek 2 ząbki
ser gouda 7 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z kiełbasą

z mąki masła twarogu jajka i soli zagnieść ciasto i odłożyć na godzinę rozwałkować i wykroić kółeczka posiekaną kiełbasę wymieszać z tartym serem i jajkami ugotowanymi czosnkiem i przyprawić łyżeczką masę położyć na środek i kółeczka złożyć na pół i skleić brzegi piec ok 10 minut temp 180*c

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 05.08.2011 08:37
fajne
Anna133 17.04.2011 20:27
ciekawe
Anna133 17.04.2011 20:27
ciekawe
ewelina63 12.04.2011 18:42
ale super pomysł
jasiek 12.04.2011 16:03
nie w moim guście
marcia71 12.04.2011 13:50
wyglądają cudnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak