Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 50 dag
pieczarki 2 lub 3 sztuki
cebula 2 sztuki
papryka zielona 2 sztuki
papryka żółta 2 sztuki
papryka czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z pieczarkami

Pieczarki kroimy i smażymy na oleju, dodajemy pokrojone drobno cebule i dusimy ok 20 min. Gdy warzywa zmiękną dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę. Chwilę smażymy a na koniec dodajemy kaszankę doprawiając solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 10.09.2010 08:44
pewnie wspaniale smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak