Sposób przygotowania

Czekoladę zetrzeć na grubych oczkach tartce, do małego rondelka wlać wodę , dodać czekoladę i podgrzać bardzo powoli aż do zastygnięcia, wlewamy mleko, podgrzewamy , mieszając , ale już nie gotujmy - można podać z bitą śmietaną , czy cukrem pudrem albo cynamonem jak kto woli.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Czekoladę też można podzielić na kostki, nie musi być wcale rozkruszona, wtedy będzie się dłużej rozpuszczać .Można użyć również białej czekolady.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam !! :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wyszła mi gęsta, czegoś dałam za dużo?
  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    moje dzieciaki bardzo lubią czekoladę na gorąco ale na słodko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam
  • 6
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam czekoladę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na długie wieczory w sam raz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !