Sposób przygotowania

Z papryczek chili usuwamy gniazdo nasienne i drobniutko siekamy. Dodajemy do utartego masła, przyprawiamy dwoma rodzajami papryk w proszku Prymat, solą i pieprzem i dokładnie mieszamy. Podajemy ze świeżym pieczywem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie masełka :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam ten przepis.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super, muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne do pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !