Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko paprykowe - ostre

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masła 200 g
papryczki chili 2 sztuki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko paprykowe - ostre

Z papryczek chili usuwamy gniazdo nasienne i drobniutko siekamy. Dodajemy do utartego masła, przyprawiamy dwoma rodzajami papryk w proszku Prymat, solą i pieprzem i dokładnie mieszamy. Podajemy ze świeżym pieczywem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 09.06.2013 20:19
fajne do pieczywa
RenataZ-et 31.10.2012 22:15
świetny pomysł
Motorek 18.10.2012 08:26
bardzo fajne
caralajna 26.07.2012 08:55
super, muszę spróbować
rakow2
rakow2 10.06.2011 16:21
dobre
marta639 17.09.2010 20:59
Polecam ten przepis.
IlonaAlbertos 12.08.2010 16:32
Lubię takie masełka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak