Sposób przygotowania

Żeberka płuczemy i gotujemy. Kiedy zaczną się gotować dodajemy grzyby. Gotujemy ok 1 godziny i od razu dodajemy przyprawy i czosnek pokrojony w plasterki. Kiedy żeberka będą miękkie wlewamy zakwas żurowy. Gotujemy kilka minut odkąd zacznie wrzeć. W międzyczasie w innym garnku gotujemy ziemniaki. Podajemy na gorąco ziemniaki z żurek i kawałkiem żeberka.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Moniu jesteś ekspertką od pysznych żurków!! MNIAM!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Zupka dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !