Sposób przygotowania

Poszatkowaną kapustę dusimy w niewielkiej ilości wody z dodatkiem listka laur i ziela ang.Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na tłuszczu razem z łyżeczką mąki..Gdy kapusta jest pół miękka dodajemy do rondla cebulkę , solimy do smaku pieprzymy i leciutko zakwaszamy octem .Chwilę jeszcze dusimy aż kapustka się lekko zaciągnie.Ciepłą podajemy do drugiego dania.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Piękny kolor taki niespotykany , czemu taki ci wyszedł a nie czerwony???
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ciekawy kolorek :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    tez taka robię:) śliczny kolorek Ci wyszedł:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Smakuje pewnie tak jak wygląda,czyli zniewalająco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale kolorek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam taką kapustkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pyszna i ten wspaniały kolor :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !