Sposób przygotowania

Gruszki pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Ciasto pokroić na dwanaście części. Na każdej ułożyć kawałek gruszki i maliny, do tego posypać cukrem. Złożyć ciasto w tzw. paczkę i naciąć ją na wierzchu. Posmarować mlekiem i posypać cukrem. Wyłożyć bułeczki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 20 minut w 200 st C.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    super
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    oj zjadłoby się taką bułeczkę na śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !