Sposób przygotowania

Na oleju zeszklić posiekaną cebulę i czosnek.Dodać zmiażdzone jagody jałowca,szczyptę soli,poszatkowaną kapustę i chwilę podsmażyć.Dusić 30 min z pokrojonymi w ósemki jabłkami,bulionem,rodzynkami,octem. Zdjąć przykrywkę i dogotować 15 min. Na końcu dać galaretkę ,mieszając podgrzewać ale nie zagotować.Jeżeli trzeba dosmaczyć.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo ładny kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wyglada pieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ślicznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taką kapustkę:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie bym taka zjadła ...
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie bym taka zjadła ...
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam czerwoną kapustę. Fajne połączenie składników.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Muszę to wypróbować, dodam do księgi;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zawsze bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dla mnie super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !