Sposób przygotowania

Jajko i mleko wyklepać, dodając troszkę soli do smaku. Chlebek podsmażyć na patelni do uzyskania złotego koloru a następnie wlać jajko. Smażyć tak długo aż jajko przywrze do chleba, obracać chleb by na każdej stronie opiekło się jajko.
Smacznego.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    to chyba dobry pomysł jak sie komuś spieszy :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam na sniadanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne śniadanko :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aredzimska

    o kiedyś też robiłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    chyba każdy lubi chlebek w jajku :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    pamiętam jak mi babcia w dzieciństwie go robiła
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja maczam chleb w jajeczku i smażę, pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Witam i dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszny,też taki lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !