Sposób przygotowania

Białka ubić na pianę, dodać cukier, potem żółtka i na końcu wymieszać z mąką zmieszaną z proszkiem, dodać kakao. Piec ok.40 min w temp 160-180 C. wystudzić.
Rozpuścić galaretki.
Do soku z brzoskwiń dolać wody aby było ok. pół litra, dosłodzić i ugotować na soku budyń, wystudzony budyń zmiksować z margaryną.
Na biszkopt wyłożyć połowę masy, na to delicje i drugą połowę masy, na to wyłożyć pokrojone brzoskwinie i zalać galaretką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SYLWIA63

    będę to robić, bo jest łatwe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo apetycznie wygląda na zdjęciu;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    cudowny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !