Sposób przygotowania

Z mleka, mąki drożdży, cukru, oleju zarobić ciasto. Rozwałkować ciasto, nadziać dżemem i upiec. Upieczone ciast kroić w plasterki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyglada wspaniale!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    delikatna i smaczna!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    drożdżowe uwielbiam i jadłabym je codziennie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatna i prosta w wykonaniu
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatna i prosta w wykonaniu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatna i smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatna i smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatna w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatna w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !