Sposób przygotowania

Ciasto na pierogi wysypać na stolnicę, wlać wodę i wyrobić. Rozwałkować, wykrawać kółka. Ser wymieszać z rodzynkami i cukrem. Nakładać na kółka z ciast i zlepiać pierogi. Gotować w osolonej wodzie i podać polane śmietaną z cukrem waniliowym.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    delikatne!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam, bardzo lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !