Sposób przygotowania

Do słoika wlać rum i wsypać cukier kryształ. Tak długo mieszać aż cukier się rozpuści i powstanie roztwór nasycony. Wtedy wrzucić cukier lodowy brązowy i zostawić na kilka dni,żeby cukier przeszedł zapachem rumu. Doskonały do deserów i ciepłych napojów.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    martynia6

    ciekawe
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ale różności umiesz robic chwali się ...
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super do drinków!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super do drinków!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    A to ciekawe !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały dodatek do napojów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały dodatek do napojów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały dodatek do napojów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały dodatek do napojów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały dodatek do napojów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały dodatek do napojów
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !