Sposób przygotowania

do słoika wlać rum i wsypać cukier kryształ. Tak długo mieszać żeby cukier się rozpuścił. Musi być roztwór nasycony. Gdy tak będzie wrzucić cukier lodowy i zostawić na kilka dni,żeby cukier przeszedł zapachem rumu. Wspaniały do herbaty, kawy,lodów!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Nigdy nie słyszałam o cukrze lodowym ale jak tylko taki znajdę w sklepie to wypróbuje bo brzmi bardzo ciekawie jestem bardzo ciekawa smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ja cukier taki kupiłam w Lidlu i zalałam go rumem. na prawdę warto zrobić!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super do kawy!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    do kawy super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały! zrobiłam ostatnio dla siostry na imieniny i wszyscy byli w pozytywnym szoku!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały! zrobiłam ostatnio dla siostry na imieniny i wszyscy byli w pozytywnym szoku!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę spróbować zrobić taki cukier :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !