Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka pod beszamelem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka podwójna 1
brokuł 1 szt
3 marchewki
puszka kukurydzy
fasolka szparagowa
serek topiony
bulion
ser gouda

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka pod beszamelem

Piers pokroic w kosteczkę doprawic i podsmażyc, brokul i marchewkę ugotowac, Wszystkie składniki rozłozyc w naczyniu żaroodpornym do zapiekania na wierzch rozłozyc pokrojony w kosteczkę ser.
Beszamel
do zasmazki dodac 1i 1/2 bulionu 1/2 serka topionego i rozpuścic na patelni .konsystencja musi byc dosc gesta i zalac nią zapiekankę piec ok 15 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 27.12.2011 10:18
apetyczna
Baska Kaska 02.02.2011 10:08
bardzo fajna
Jolanta40 13.09.2010 07:41
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak