Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w kawałki. Czosnek oraz cebulę obrać i drobno posiekać, paprykę pokroić w kostkę. Dymkę również pokroić. Zieloną fasolkę oczyścić, wrzucić do wrzącej, posolonej wody. Gotować ok. 2 minuty. Odcedzić. Na patelni poddusić cebulę i czosnek, dodać grzyby. Mieszając, smażyć ok. 7 minut, wlać szklankę wody i dusić pod przykryciem jeszcze ok. 8 minut. Dodać jogurt, sos sojowy oraz szczyptę pieprzu i curry. Dodać dymkę, zieloną fasolkę oraz paprykę i poddusić razem ok. 5 minut.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !