Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy wieprzowe w sosie marchewkowym

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzowa 1 kg
szynka wieprzowa 15 plastrów
marchewka 4 sztuki
przyprawa do potraw Kucharek
boczek wędzony 15 plastry
ser gouda 15 deko

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy wieprzowe w sosie marchewkowym

szynkę pokroić na 15 plastrów rozbić włożyć ser boczek i szynkę i zawijać wykałaczkami przymocować marchew pokroić w kostkę i wrzucić do wywaru z rosołku zrazy podpiec trochę i włożyć do garnka gotować z marchewka az zmięknie i będzie dobre do jedzenia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 27.06.2013 16:38
prosto i smacznie
SmakolykiJoanny 03.08.2011 08:55
pyszne wiem o tym często je robię :)
Gonia555 19.12.2010 19:23
Pyszne
Margo1 10.09.2010 15:42
proste i wyśmienite danie
rosik93 09.09.2010 18:33
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak