Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy z oliwek.

Na oliwie podsmażamy plasterki salami i cebulę pokrojoną w piórka, następnie dodajemy pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe oraz posiekany czosnek. Chwilę razem smażymy.

Dodajemy ugotowany makaron, mieszamy i jeszcze chwilę podsmażamy.

Posypujemy świeżo mielonym pieprzem i bazylią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Szybko można zjeść coś dobrego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !