Sposób przygotowania

Biały ser przecieramy przez sito, mięso mielone może być dowolne, również dodajemy do sera, wbijamy jedno jajko, solimy , pieprzymy , dodajemy zieleninę . Wymieszajmy dokładnie ręką , a następnie formujemy - nie owalne , tylko podłużne kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zapomniałam dodać ,że jak już ten ser przetrzemy, to żeby nie był mdły- możemy go doprawić do smaku,np. solą i szczyptą pieprzu.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    O.K. - wypróbuję!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy tak nie próbowałam, ale nadrobię zaległości
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !