Sposób przygotowania

Kiwi obrać i pokroić w plasterki. Winogrona umyć, osuszyć. Pieczywo pokroić w kostkę, zrumienić w piekarniku, wystudzić. Posmarować masłem, obłożyć plasterkami kiwi i winogronami, spiąć wykałaczkami. Ser pokroić w kostkę, zanurzyć w śmietanie, panierować w posiekanych orzechach włoskich. Por oczyścić, umyć, zawinąć w szynkę, pokroić na kawałki, umieścić z pomidorami na kostkach sera, przypiąć wykałaczkami. Rogaliki (lub bułki) pokroić w plasterki. Na każdym umieścić plasterek cytryny, kawałek papryki i rolmopsa, przypiąć wykałaczkami. Udekorować ziołami. Wszystkie koreczki przełożyć na półmisek.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Idealne na domową imprezkę ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię koreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    mniam mniam jakby to moja córeczka powiedziała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !