Sposób przygotowania

Wstawiamy garnek z wodą , wrzucamy kostki 2 , marchewkę a drugą ścieramy na tartce i czekamy z 20 minut, po paru minutach wrzucamy wymyte brukselki, jeśli mamy zamrożone, to wcale nie musimy ich rozmrażać , gotujemy do miękkości. Solimy , pieprzymy , i na koniec wrzucamy zieleninę .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością bardzo zdrowa
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zdrowa i smaczna ;)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    samo zdrowie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ulubiona zupa mojego męża
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam ..
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !