Sposób przygotowania

Z patisonów odkrawamy wierzchy, wydrazamy miazsz, ktory nastepnie kroimy w drobna kostke.Ryz gotujemy, cebule drobno siekamy, podsmazamy. dodajemy mieso, pokrojoną natke oraz pokrojone patisony. Mieszamy, doprawiamy. Tak zrobinym farszem napełniamy patisony, przykrywamy odcieta czescia. zapiekamy w naczyniu zaroodpornym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    spoko
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    robiłam niedawno ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    napewno zrobie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    heheh ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !