Sposób przygotowania

Oczyszczone grzyby pokroić w plastry. Rozgrzać oliwę i smażyć na niej grzyby. Dodać pół łyżeczki ziół prowansalskich oraz posiekany czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Dusić ok. 10 minut, podlewając białym winem. Kromki skropić oliwą i opiec w piekarniku. Posmarować serkiem, przykryć grzybami, posypać parmezanem oraz ziarenkami czerwonego pieprzu. Najlepiej smakują na ciepło.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie grzanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Uwielbiam takie grzanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !