Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć dzień wcześniej, gotować z kostkami bulionowymi, dodać pokrojone warzywa, usmażoną kiełbasę. Gdy fasola zmięknie dodać koncentrat pomodorowy i przyprawy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ja to bardziej na obiadek to jem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,uwielbiam fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    dawno nie jadłam ,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !