Sposób przygotowania

Winogrona umyć, osuszyć, oderwać od gałązek. Następnie pokroić na połówki, usunąć z nich pestki. Owoce przełożyć do miski, polać białym winem, przykryć.Odstawić na ok. 30 minut w chłodne miejsce. Na kawałkach folii umieścić plastry szynki, na nich ułożyć żółty ser. Twaróg wymieszać z kwaśną śmietaną. Dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Masę twarogową rozsmarować na plasterkach żółtego sera. Obłożyć owocami, uformować ruloniki, schłodzić. Folię usunąć, ruloniki pokroić na równe kawałki, przełożyć na talerz.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !