Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi z czerwoną wkładką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5 pojedynczych piersi z kurczaka
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
kucharek, pieprz mielony
1 łyżeczka masła
papryka czerwona 1 szt.
jajko do panierowania
ser żółty 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi z czerwoną wkładką

Piersi umyć, osuszyć, naciąć \"kieszenie\".Posolić i popieprzyć wewnątrz i na zewnątrz. Paprykę oczyścić, umyć, drobniutko pokroić. Ser starkować na jarzynowej tarce.Wymieszać z papryką. Doprawić.Farsz wkładać w \"kieszonki\" w piersiach.Panierować w jajku i bułce. Smażyć na złoty kolor na oleju z dodatkiem łyżeczki masła.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 21:40
Pyszne jadlo.
IZABELA29 29.10.2012 08:27
rzadko robię z papryką, bo dzieci nie chcą jej jeść ...może jak będą większe to zobaczą co stracili...
IZABELA29 29.10.2012 08:25
smakowite ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak