Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna jajecznica

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5 jajek
10 dag słoniny
1 kiełbaska śląska
1 cebulka
1 mały pomidor

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna jajecznica

Cebulę pokroić w kosteczkę, przesmażyć na skwareczki.Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w piórka cebulę i pokojoną w plasterki kiełbasę.Podsmażyć. Kiedy kiełbasa bedzie rumiana a cebulka się zeszkli dodać pokrojonego w drobną kostkę pomidora. Chwilę smażyć i wbić jajka.Smażyc aż się zetną
SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 21:40
Prosto i smacznie.
Henryka2 18.04.2012 17:27
Aleksandra poćwicz trochę myślenie i zanim skrytykujesz, sprawdź czyjego autorstwa jest zdjęcie! Zapewniam,że moja jajecznica tak nie wygląda i jest (przynajmniej dla mnie) pyszna! A tak nawiasem mówiąc, to zdjęcie jest brzydkie, ale kudy mu do twojego zdjęcia brudnego gara z berbuluchą, dodane do mojego gulaszu z grzybami!!! A słowo syf jest używane w kręgach dalekich kulinariom, za to bliskich rynsztokowi!
Aleksandra22
Aleksandra22 02.03.2012 15:09
O fuj, co za syf. Niezwykle wyszukane.
Henryka2 25.11.2011 07:25
Tak jak twój odwetowiec, wiesz? Malutki poziomik odgryza sie jak pies na obranej kości.Masz za mało inteligencji,żeby zrobić to z większą klasą?!
dorota20w 23.11.2011 13:12
Pysznie to ona na pewno nie wygląda !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak