Sposób przygotowania

Piersi przekroić wzdłuż i podzielić na 4 części, rozbić, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na kilka minut. Na mięsie układać ser, ogórek i paprykę, zwinąć, spiąć wykałaczkami, obtoczyć w roztrzepanym jajku z przyprawami i w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    piękne, nigdy nie wychodziły mi zawijańce :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię takie zawijaski
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm pyszności;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !