Sposób przygotowania

Sole zanurzamy w mleku i posypujemy mąką.

Na dużej patelni rozgrzewamy masło. Filety smażymy na maśle 2 minuty z każdej strony. Następnie wkładamy rybę na podgrzany półmisek.

Dodajemy pietruszkę, cytrynę i posypujemy migdałami. Gotujemy jeszcze 1 minutę. Podajemy w sosie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gerwazy

    mmm;) Zrobiłem tak Pangę białą i wspaniała wyszła. Dzięki za przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Muszę spróbować rybe solę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię rybę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny przepis
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    uwielbiam rybki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !