Sposób przygotowania

Rozpuścić galaretki po dwie czerwone i zielone, jedną czerwoną i jedną zieloną rozpuścić w połowie szklanki, trzy niebieskie rozpuścić razem. Śnieżkę zmiksować z niepełną szklanką mleka, połączyć z tężejącą galaretką zieloną (rozpuszczoną w pół szkl. wody), wylać piankę na blaszkę, schłodzić, na to zielona galaretka, schłodzić. Tak samo postąpić z czerwoną galaretką, wylać różową piankę, na to czerwoną galaretkę, wyłożyć truskawki i zalać niebieską galaretką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pięknie i jak smacznie wygląda;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    moje dzieciaki uwielbiają ten deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !