Sposób przygotowania

Wątrobę opłukać pokroić i doprawić solą i pieprzem, obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.Cebulę pokroić w plastry podsmażyć następnie dusić na tłuszczu po wątróbce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię wątróbkę!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię, choć sama robię sporadycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna z cebulką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !