Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe
Polewa:roztopić margarynę ,dodać mleko ,cukier i kakao mieszając doprowadzić do wrzenia.Przestudzoną polewą polać zimne ciasto.
czekolada gorzka | 1 szt |
masło | 8 dkg |
cukier | 15 dkg |
cukier waniliowy | 1 szt |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 25 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
rodzynki | 10 dkg |
margaryna | 100 gr polewa |
mleko | 3 łyżki polewa |
kakao | 2 łyżki polewa |
cukier puder | 2 łyżki polewa |
orzechy włoskie | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: