Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki. Pieczarki na połówki (jeżeli duże to na 4)cebulę w krążki, papryka w kostkę. Składniki skropić cytryną i przyprawić. Nadziać na patyczki do szaszłyków, piec około 10-15 min w 150 st.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ciekawy przepis z ryby...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To może być smaczne ... i zgrilować da się też :).
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bez mięsne a to ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !