Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z buraczków i marmolady z borówek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraczków 250 g
marmolady z borówek 1 łyżka
sok z cytryny
rzeżucha
jogurt 2/3 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z buraczków i marmolady z borówek

buraczki zetrzeć na drobnej tarce, wymieszać z marmoladą z borówek, sokiem z cytryny, solą i jogurtem. Podawać ułożone na rzeżusze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak