Sposób przygotowania

Zagotować margarynę wodę kakao i cukier. Do przestudzonej masy dodać mąkę z proszkiem żółtka i ubitą pianę z białek. Wylać na blachę z brzegami.
Masa kokosowa:
Ubić białka z cukrem i dodać kokos.
Na ciasto kakaowe kłaść łyżką kupki z masy kokosowej. Piec około 45 min w 165st. Sprawdzić patyczkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne, robię podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubię murzynka, a takiego jeszcze nie próbowałam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    piekę podobny, jest bardzo pyszny
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    piekę podobny, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !