Sposób przygotowania

Nakrawasz skórkę każdego banana z dwóch stron i wkładach w te szparki kostki czekolady, owijasz folią aluminiową i kładziesz na grillu na 2-5 min, tak aby czekolada się rozbuściła a banan był miękki tylko na zewnątrz (w środku surowy). Po ugrillowaniu kładzimy banany na talerze rozwijamy z foli i obieramy ze skórki, polewamy je resztą rozpuszczonej wcześniej czekolady i dodajemy kulkę loów waniliowych (też oblewamy czekoladą). Smacznego!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    nati11123

    No dalej komentujcie:D naprawde wrto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    Super przepisik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Na zdjęciu są posypane też płatkami migdałowymi? Ile czasu trzeba grillować? U mnie wychodzi bananowa miazga a nie takie ładne jak na zdjęciu. Nawet jak w środku są jeszcze surowe to tuż przy skórce jest miazga
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    uwielbiam :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    wolę grillować kiełbaskę
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    pyszotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    wyglądają pięknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !