Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy ze smażonymi pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 500 g
pieczarki 30 dag
cebula biała 1 szt
sól
pieprz
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy ze smażonymi pieczarkami

Schab pokroić na kotlety i rozbić. Opruszyć sola i pieprzem i mąką. Cebulę pokroić w krążki i zeszklic na patelni, wrzycic pokrojone w plastry pieczarki. Zdjąc pieczarki i na patelni usmażyc kotlety z obu stron. Podawać z pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kala9287 07.01.2013 14:52
lubię bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak